Årsmöte 2019

Sektionens årsmöte hålls den 10 feb kl 14.00 i STOKKs lokal på Rindögatan 25 på Gärdet.
Vi bjuder som vanligt på kaffe och semla. Anmäl att du kommer till: sekreterare@stockholm.goldenklubben.se senast 6 feb!

Vi börjar med ett föredrag om förebyggande friskvård och rehab för hund med Eva Solstrand från Sport Dog Academy.

Eva Solstrand är legitimerad kiropraktor på humansidan och vidareutbildad hundkiropraktor vid the International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland www.i-a-v-c.de samt medlem i det internationella veterinärkiropraktorförbundet www.ivca.de. Eva jobbar sedan många år tillbaka som hundkiropraktor med behandlingar och upplägg av fys- och rehabplaner för aktiva familjehundar, arbets- och tävlingshundar samt tjänstehundar. Många av landslagshundarna i agility, lydnad och bruks besöker Eva regelbundet för att vara i så god fysisk form som det krävs för att kunna tävla på hög nivå under många år.

Det här föredraget kommer att handla om hur vi kan jobba med förebyggande friskvård för att våra hundar ska kunna leva ett aktivt hundliv långt upp i åren och hur vi kan förebygga rörelsestörning, smärta och överbelastningsrelaterade skador. Eva kommer även att tala om hur man med individuell och specialiserad rehabilitering på bästa sätt kan hjälpa en hund att återgå till att må och röra sig bra efter en skada. Slutligen kommer Eva att beröra ämnet tävlingshundarnas fysträning och vad som är viktigt för att tävlingsekipaget ska kunna prestera på topp när det gäller. För att kunna och våga köra fullt ut på en tävling krävs en väl grundad plan för den fysiska uppbyggnaden och hur ekipaget kan jobba för säkra rörelser och skademinimering.

Varmt välkomna!

Årsmöteshandlingar:

Dagordning Årsmöte

Verksamhetsberättelse år 2018

Verksamhetsplan år 2019

Kostnadsställe 2017 2018, budget 2019

Balans- och Resultaträkning samt budget

Revisionsberättelse

Valberedningens förslag

Handlingar till klubbens fullmäktigemöte